1STE QF LA PLAZA MASTERS SEIZOEN 2016-2017 OP NAAM VAN ED TILLEMAN

la plaza darts masters

Op zaterdag 6 augustus was de eerste La Plaza Masters van het nieuwe seizoen.
Deze avond mochten we een hoop nieuwe gezichten verwelkomen.
We begonnen eerst in poules, na de poules gingen we verder met de knock out.
Hierin waren al wel verrassingen, zo stond Corne van Mastrigt en belgische talenten Gianni Klaasse en Christophe Snijders in de verliezersronde.

Alle dames zaten in de verliezersronde op 1 dame na, dit was namelijk Jill Desmedt. Hiermee was zij ook gelijk beste dame.
Ook in de winnaarsronde hadden we twee verrassingen, zo zaten Roy Wubben en Wesley van Trijp in de winnaarsronde.

In de verliezersronde wist Corne zich als eerste te plaatsen voor de finale, o.a. winst op: patrick van beers, martijn v/d nobelen en Danny van Trijp. De tweede finalist was Gianni Klaasse, hij wist o.a. te winnen van: Desmond Vriens, Kevin Blanken en Anita Verholen. Helaas was de finale voor de jongere belgisch talent het eindpunt, hij verloor hier van de ervaren Corne van Mastrigt.

De grootste verrassing was dat Wilco vermeulen verloor bij de laatste 16, van hem werd deze avond zeker veel verwacht omdat hij ’s middags samen met zijn koppelmaat de koppels had gewonnen op Winmau Open Belgie.
Brian Raman wist als eerste de finale te halen door winst op o.a.: Richard de Kort, Wesley van Trijp en Carlo Verholen. Tegen Carlo finishte Brian nog een 170 finish.

De tweede finalist was Ed Tilleman die de laatste in goede vorm verkeerd, hij wist te winnen van o.a.: Hans Moerland, Wesley Schols en toch wel een verrassing in de halve finale Francis Verholen.

Het was een spannende finale die uiteindelijk gewonnen werd met 6-5 door Ed Tilleman.

Ondanks dat Ed het eerste toernooi heeft gewonnen, staat hij geen nummer 1 op de ranking, dit omdat Brian de hoogste finish had.

 

Beste dame Jill Desmedt

2e Beste Dame Anita Verholen

Hoogste finish Brian Raman 170

Totaal werden er deze avond 27 keer 180 gegooid.

 

De stand en uitleg is te vinden op www.laplazastampersgat.com

Hier zijn ook alle datums te vinden in de agenda.

 

De volgende is op Zaterdag 10 September