2DE PLEINTJE DARTS CLASSIC OP NAAM VAN VERMEULEN

Dartteam 't Pleintje StampersgatWe begonnen eerst in poules, na de poules was het toch wel de verrassing dat Paul Vreugdenhil naar de verliezersronde ging.
Maar hij haalde wel de finale samen met Desmond, hier liet paul duidelijk zien waarom hij in de finale stond en won overtuigend met 4-1.

Bij de laatste 8 in de winnaarsronde hadden we Dennie de Jong tegen Danny van Trijp, Dennie de Jong was deze wedstrijd gebrand, want afgelopen zaterdag verloor hij van Danny. Nu won Dennie de Jong met 4-1.
Carlo verholen tegen Jaimy van Bavel was ook een spannende partij hier ging het echt om de laatste leg en wie uiteindelijk de dubbel zou raken. Hier won Jaimy met 4-3

In de halve finales was het Dennie de Jong tegen Wilco Vermeulen, deze won Wilco overtuigend met 5-1 en plaatste zich voor de finale.
in de andere halve finale was het Brian Raman tegen Jaimy van Bavel, deze partij won Jaimy met 5-2 en zo plaatste ook hij zich voor de finale.

In de finale was het wilco die zeer sterk stond te gooien, Jaimy gooide de eerste paar legs ook goed, maar was het op een gegeven moment kwijt.
Wilco won met 6-3, ook wist hij de hoogste finish te gooien van 130. Terwijl tot de finale de hoogste was van Francois met 120.

Beste dame deze avond was Jill Desmedt.

 

Tot de volgende Classic op Maandag 17 Oktober.