4DE FRIDAY NIGHT DARTS OP NAAM VAN KENNY NEYENS

friday night darts website-1We hadden een opkomst van 21 personen.
we begonnen het toernooi is 4 poules van 4 en 1 van 5.
In de verliezersronde stonden een paar verrassingen, zo stond Jill Desmedt, Steven Raman en Ad van Laarhoven in de verliezersronde.
Bij de laatste 8 in de verliezersronde werd uitgemaakt wie er beste avond werd deze avond. zo mocht Cheyenne Vleugels het opnemen tegen Jill Desmedt. Jill won overtuigend deze partij en werd hiermee ook beste dame.
In de halve finales van de verliezersronde hadden we Ronny Breeman tegen Steven Raman. Hier was steven het sterkst en wist zich zo te plaatsen voor de finale. in de andere halve finale was het Ad van laarhoven die het opnam tegen Jill Desmedt. Deze partij wist Ad te winnen en zich ook zo te plaatsen voor de finale.
In de finale was het Steven tegen Ad, hier was Steven die de winst wist binnen te halen. En zo de finale van de verliezersronde wist te winnen.

In de winnaarsronde was de eerste verrassing, Anthony wist overtuigend van Carlo verholen te winnen.
In de halve finale van de winnaarsronde was het Brian die het opnam tegen Kenny Neyens en Jaimy van Bavel tegen Jimmy van Schie.
De finale was uiteindelijk Kenny Neyens tegen Jimmy van Schie, deze partij ging gelijk op, maar werd uiteindelijk gewonnen door Kenny.

Voor Kenny wisten de volgende spelers de toernooien te winnen.

1ste toernooi stond op naam van: Wilco Vermeulen
2de toernooi stond op naam van : Brian Raman
3de toernooi stond op naam van: Jimmy van Schie

en Kenny Neyens zet nu het 4de toernooi op zijn naam.