5DE QF FRIDAY NIGHT DARTS OP NAAM VAN VERMEULEN

friday night darts website-1Vanavond was de 5de kwalificatie van het Friday night toernooi.
Er deden deze avond 17 personen mee.
We speelden in poules van 3 en 4. Alleen de nummers 1 en 2 gingen door naar de winnaarsronde.
Na de poules gingen we verder met de knock out.

In de verliezersronde kregen we bij de laatste 8 weer de gebroeders Vriens tegen elkaar. Ook vanavond liet Desmond zien dat hij de betere was.
Uiteindelijk moest Francois vd dungen het in de halve finale opnemen tegen Natasja Berenschot. Helaas wilde het bij Natasja allemaal niet zo vallen vanavond en Francois profiteerde hier gewoon van en plaatste zich voor de finale.
De andere halve finale ging tussen Thijs Gremmen en Desmond Vriens, deze partij ging gelijk op tot 2-2 ook de laatste leg ging het om de dubbel. Desmond wist de winnende dubbel te gooien en plaatste zich zo voor de finale.
In de finale dus Francois tegen Desmond, deze won Francois overtuigend met 4-1.

In de winnaarsronde bij de laatste 8 waren ook wat verrassingen, zo verloor Jan vd Rassel van Ed Tilleman. Steven Raman verloor van Ronny breeman, die nog helemaal onderste boven was van het huwelijksaanzoek wat hij afgelopen zaterdag kreeg.
In de halve finale was het Ed Tilleman tegen Brian Raman hier was Ed Tilleman die zich wist te plaatsen voor de finale.
In de andere halve finale was het Ronny Breeman tegen wilco vermeulen, vanavond viel het bij wilco wel weer als vanouds en plaatste zich zo voor de finale.
In de finale was het Ed Tilleman tegen Wilco Vermeulen. Wilco wist deze partij te winnen met 5-3 en ook nog 136 uit te gooien in de partij.

de hoogste finish 136 Wilco Vermeulen
Beste Dame Jill Desmedt

het volgende toernooi is 22 Juli As.