BERRY VAN PEER SCHRIJFT OPEN STAMPERSGAT 2017 OP ZIJN NAAM!!

om 13u begonnen we het single toernooi. we speelden eerst in poules. Het deelnemersveld was van hoog niveau, de hoge uitgooien in de poules gaf aan hoe hoog het niveau was deze dag, zo waren er 13 finishes boven de 100 uitgegooid. Daardoor kwamen er ook sterke spelers bij elkaar in de poule en zorgde ervoor dat er ook naar de verliezersonde zouden gaan.
zo zaten in de verliezersronde o.a.: Corne van Mastrigt, Mike de Decker, Rudi Minnebach, Jaimy van Bavel en Ed Tilleman.
Mike de Decker wist zich te plaatsen voor de finale door o.a. te winnen van: Martin de kok, Gary o’hagen en Wesley van Trijp.
Ook Ed Tilleman wist zich te plaatsen voor de finale door o.a. te winnen van: Michael van de ven, Steven Raman, Ruud de Kock en Jaimy van Bavel.
In de finale wist Ed overtuigend te winnen met 4-0 van Mike.

In de Winnaarsronde wist Toon Greebe zich te plaatsen voor de finale door o.a. te winnen van: Willy van Casteren, Chris Iedema, Kenny Neyens en Rowdy Schoremans.
Ook Berry van Peer wist zich te plaatsen voor de finale door o.a. te winnen van: Stephan D’aes, Dimitri v/d Bergh en Wesley Schols.
Dus zo kregen we een mooie finale partij Toon Greebe (bdo speler) tegen Berry van Peer (pdc speler). Het was een mooie finale met hoog niveau en veel strijd (op een sportieve manier) uiteindelijk was het
Berry die de finale binnen sleepte met een 6-4 overwinning.
uitslagen verliezersronde:
Halve finale:
Mike de Decker – Wesley van Trijp 3-1
Ed Tilleman – Jaimy van Bavel 3-2
Finale:
Ed Tilleman – Mike de Decker 4-0
Uitslagen Winnaarsronde:
Kwartfinale:
Toon Greebe – Kenny Neyens 4-1
Rowdy Schoremans – Danny van Trijp 4-2
Berry van Peer – Dimitri v/d Bergh 4-3
Wesley Schols – Wesley Plaisier 4-2
Halve finale:
Toon Greebe – Rowdy Schoremans 5-2
Berry van Peer – Wesley Schols 5-2
Finale:
Berry van Peer – Toon Greebe 6-4
Hoogste finish: 170 Kenny Neyens
Berry van Peer nogmaals gefeliciteerd!!
Via deze weg wil ik ook nog alle spelers bedanken voor jullie sportiviteit en deelname.