DANNY VAN TRIJP SCHRIJFT OPEN STAMPERSGAT 2018 OP ZIJN NAAM!

2 April jl. was na het koppeltoernooi nog het Singletoernooi (hoofdtoernooi).
We startte met 78 deelnemers eerst in poules, tijdens de poules was te zien dat het niveau voor deze dag weer hoog zou worden. Zo waren er na de poules al 11 finishes boven de 100 gegooid. Doordat er goede spelers bij elkaar in de poules zaten, hadden we ook nog wat verassingen in de verliezersronde.
Zo zaten in de verliezersronde: Willy van Casteren, Zyon Raman, Stephan D’aes, Johan de Tree, Anna Hlovova, Ed Mastbergen en Viani v/d Bergh.

Rohan Brouwers wist zich in de verliezersronde te plaatsen voor de finale door o.a. te winnen van: Cyrille de Kousemaeker, Peter Groeneweg, Maikel Alewijnse en Martin Jongejan.
Ook Zyon Raman wist zich te plaatsen voor de finale door o.a. te winnen van: Jan de Rooij, Jeffrey de Klerk, Demi Lokers en Stephan D’aes.
De finale ging dus tussen Rohan Brouwers en Zyon Raman, beide heren zaten eerder deze dag ook al bij elkaar in de poule. Nu mochten ze het nog een keer tegen elkaar opnemen in de finale en deze werd met 4-3 gewonnen door Zyon Raman.

Zyon Raman gefeliciteerd met je 1ste plaats in de verliezersronde van Open Stampersgat 2018.

Uitslagen verliezersronde.
Halve Finale:
Rohan Brouwers – Martin Jongejan 3-2
Zyon Raman – Stephan D’aes 3-2

Finale:
Zyon Raman – Rohan Brouwers 4-3

In de Winnaarsronde wist Dennie de Jong zich te plaatsen voor de finale door o.a. te winnen van: Gary O’Hagen, Wilco Vermeulen, Mitchell Schukkmann en Ferry Beijleveld.
Ook Danny van Trijp wist zich te plaatsen voor de finale door o.a. te winnen van: Tokan Ata, Rudi Minnebach, Brian Raman, Elvin Geerlof en Zereso Zeverboom.
Zo werd de finale Danny van Trijp tegen Dennie de Jong, Danny van Trijp kwam al snel voor met een ruime voorsprong. Maar dit hield Dennie de Jong niet tegen en bleef knokken. Dennie kwam zo nog een paar legs goed terug. Maar uiteindelijk won toch Danny van Trijp de finale met 6-4.

Danny van Trijp gefeliciteerd met je 1ste plaats in de winnaarsronde van Open Stampersgat 2018.

Uitslagen Winnaarsronde:
Kwartfinale:
Zereso Zeverboom – Rowdy Schoremans 4-1
Danny van Trijp – Elvin Geerlof 4-3
Dennie de Jong – Mitchell Schukkmann 4-3
Ferry Beijleveld – Dimitri van den Bergh 4-3

Halve Finale:
Danny van Trijp – Zereso Zeverboom 5-4
Dennie de Jong – Ferry Beijleveld 5-2
Finale:
Danny van Trijp – Dennie de Jong 6-4

Hoogste Finish is deze dag gegooid door Christoff van de Wal.

Iedereen weer bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar!