DIMITRI VAN DE BERGH WINT KICK OFF TOERNOOI

Vrijdag 1 januari 2016 was het kick off toernooi in La Plaza. We begonnen het toernooi met 32 deelnemers. 1 poule was echt de poule des doods, wantja wie gaat de poule fase wel overleven en wie niet. In deze poule zaten; Dimitri vd Bergh, Wesley Schols, Wilco Vermeulen en Francois vd Dungen. Dit waren uiteindelijk Dimitri vd Bergh en Wilco Vermeulen.

Na de poules gingen we verder in de knock out. Zo hadden we bij de laatste 16 al verrassingen van mensen die uitgeschakeld werden. Zo verloor Carlo Verholen met 4-1 van Ed Tilleman en verloor Brian Raman met 4-3 van Joey Jaspers. Uiteindelijk Wisten Andy Baetens en Dimitri van de Bergh de finale te halen. Andy Baetens gooide bij de laatste 8 nog een 131 finish. Deze bleef staan tot de finale, maar in de finale werd deze verbeterd met 170 door Dimitri van de Bergh. De finale was zeer spannend en ging tot de 5-5 gelijk op. Toen de beslissende leg, deed Dimitri er even een schepje bovenop en won de partij met 6-5.

In de verliezersronde hadden we ook spelers die het nieuwe jaar begonnen door in de prijzen te vallen. Zo behaalde Kees Agterdenbos en Rene huijers de halve finale. Maar helaas verloren beide mannen deze. In de finale waren het Viani vd Bergh en Wesley Schols die het tegen elkaar op gingen nemen. Viani was in vorm in de finale en won met 4-0 van Wesley Schols.

Omdat we zo vroeg klaar waren met het toernooi, kwam de vraag van deelnemers of we nog een blindkoppel konden doen. Dus alle namen in een pot die wilde deelnemen aan de blindkoppel in een emmer gedaan en zo willekeurig de koppels getrokken.

De koppels die doorging naar de knock out fase waren; Javanico Jansen met Joey Jaspers, Ad van laarhoven met Viani van de Bergh, Anita verholen met Peter van de Veer, Brian Raman met Francois van de Dungen, Jaimy van Bavel met Dave Heijlen, Bowy met Rene Huijers, Jill Desmedt met Steve Raman en Wilco Vermeulen met Shirley Cloots.

Uiteindelijke waren het Anita verholen / Peter van de veer en Dave Heijlen en Jaimy van Bavel die de finale wisten te halen.

In de finale waren Anita / peter te sterk en wisten het blindkoppeltoernooi te winnen.

Iedereen weer hartelijk dank voor jullie komst en tot de volgende keer.