GET LUCKY MOEIZAAM LANGS DE SPEEDY’S

Traditioneel na de winterstop wordt de competitie hervat met een bekerwedstrijd, in café De Drie Zwaantjes in Sprundel stond de wedstrijd tegen koploper De Speedy’s uit de eerste divisie (1B) op het programma. Mede door een ware babyboom bij Get Lucky konden we niet in de sterkste opstelling afreizen vanavond. Paul Vreugdenhil vorige week opnieuw vader geworden van zoon Luc, Mikel van Maastrigt die op het punt staat om vandaag voor het eerst vader te worden en Wilco Vermeulen waren er niet bij. Ook John Antes kon er eigenlijk niet bij zijn vanavond want die had enkele uren voor aanvang van de wedstrijd al zijn tanden laten trekken! Om toch niet met drie man te komen staan besloot John, nog half verdoofd en gedrogeerd met pijnstillers, om toch maar mee te gaan!

In de eerste 501-koppel nemen Dennie de Jong en Marcel den Braber het op tegen Marius Maas en Marcel de Groen. En hoe, als een komeet komen ze uit de startblokken, Dennie start direct met een 140-er gevolgd door een 180-er van Marcel, ook daarna blijven Dennie en Marcel alleen maar 100 en 100+ scores gooien en winnen dan ook in no-time en overtuigend met 0-3 deze partij (0-3).

In de tweede 301-koppel spelen Corné van Mastrig en John Antes tegen de Freek Castenmiller en Johnny Heeren, en in de derde tac/tics-koppel tegen Marius Maas en Marcel Groen. Beide partijen gaan, onder andere door het belabberde spel van John, met 2-1 naar De Speedy’s (4-5).

Gelukkig weten Dennie en Marcel in de daarop volgende tac/tics en 301-koppel dit weer recht te trekken en de voorsprong te verruimen, beide partijen gaan met 1-2 naar Get Lucky (6-9).

In de laatste 501-koppel tegen Freek en Johnny komen Corné en John wederom op 1-0 achterstand echter in de tweede leg pakt Corné met een mooie 84-finish op de dubbele bull het belangrijke tiende punt voor de wedstrijd, en bereikt daarmee de derde ronde van RDF Beker. De winst in deze koppel gaat nog wel met 2-1 naar de Speedy’s maar de strijd is gestreden (8-10).

De laatste, voor de statistieken, 701-teamronde gaat naar Get Lucky en zorgt voor een 8-11 eindstand. Voor aanvang van de laatste teamronde bereikte ons het heugelijke nieuws dat teamgenoot Mikel van Maastrigt ook vader is geworden van een kerngezonde zoon Sem.

Eindstand: De Speedy’s – Get Lucky 8-11 (Get Lucky één maal 180-score)