GET LUCKY ONDERUIT TEGEN THE HANGOVERS

Dartteam Get LuckyGisterenavond de aftrap van het nieuwe seizoen met direct een ‘Kraker’ Get Lucky tegen The Hangovers. Bij Get Lucky is Eduard Tilleman gestopt en zijn Paul Vreugdenhil en Corné van Mastrigt erbij gekomen. Ook het team van The Hangovers heeft zich behoorlijk weten te versterken. Een mooie wedstrijd dus met zowat alle topdarters uit de Eredivisie bij elkaar!

Get Lucky start direct goed en met een dikke driehonderd punten voorsprong presteren we het echter om de zekere winst in deze teamronde nog uit handen te geven!! (0-1).

Dennie de Jong mocht de singles starten tegen supertalent Ferry Beijleveld. Dennie kon in deze partij goed aanhaken op het scorend vermogen van Ferry, maar op de dubbels moest Ferry het vanavond afleggen en wint Dennie terecht met 3-0 de partij (1-1).

Corné van Mastrigt nam het in de tweede partij op tegen Stephan de Wit. Corné begon de eerste leg nog met een 15-darter en stond in de tweede leg op tops te wachten toen Stephan er een 136-finish uitperste, in de derde leg herhaalde Stephan dit huzarenstukje bijna opnieuw maar miste net de dubbel 8, doordat Corné daarna niet uitgooide wist Stephan de voorsprong te pakken en vervolgens ook de partij met 1-3 naar zich toe te trekken (1-2).

Marcel den Braber moest aantreden tegen Wesley Schols. Marcel speelde ‘steady’ alsof er geen zomerstop geweest was en wint dan ook gedegen met 3-1 zijn partij en trekt de stand weer gelijk (2-2).

Onze wereldtopper Mikel van Maastrigt nam het op tegen nieuwkomer bij The Hangovers Wesley van Osch, Mikel wint met, o.a. drie maal een 180-score, met 3-1 de partij en brengt Get Lucky op voorsprong (3-2).

Dennie en Corné weten de eerste leg nog te pakken in de koppel maar laten het daarna afweten tegen Ferry en Stephan (3-3). Ook Marcel en Mikel verliezen terecht van Ferry en Stephan (3-4). De derde koppel gaat eveneens verloren tegen Wesley van Osch en Joey van Vlimmeren (3-5). De laatste koppel wordt ook gewonnen door The Hangovers (3-6).

De laatste tac-tics teamronde wordt, na een ruime voorsprong, net als in de eerste teamronde cadeau gedaan aan The Hangovers doordat we te lang de focus op punten scoren hadden in plaats van die ene enkele bull nog te gooien (3-7).

Eindstand: Get Lucky – The Hangovers 3-7 (Get Lucky zes maal 180-score)