HET DARTWEEKEND VAN DENNIE DE JONG

DENNIE DE JONGHet dart weekend zit er weer op het begon op zaterdagavond met het 1e La Plaza Masters van deze cyclus en voor mij om te kijken hoe het met de vorm was na een paar weken rust ik wist al mijn partijen in de poule met 2-0 te winnen waardoor ik eerste in de poule was en dus door bij de laatste 16 win ik met 4-2 waar ik ook niet had mogen winnen maar het gebeurd wel om vervolgens bij de laatste 8 met 0-4 te verliezen dus een 5e plaats nu vorm mee nemen naar de zondag want dan is het tijd voor het Open België waar ik de eerste ronde een bye had en dus bij de laatste 256 zat daar waar ik super begon aan de partij en vlot met 2-0 voor kwam maar daarna gooi ik geen dubbels meer om dan vervolgens met 2-4 verlies weer naar huis te kunnen dan volgende week maar beter tijdens Open Antwerpen