KNOCK OUT GOED UIT DE STARTBLOKKEN!!

knock outkopieNa een lange periode mochten we dan eindelijk weer aan het nieuwe seizoen beginnen.
Doordat we vorig jaar kampioen zijn geworden mogen we het dit jaar gaan proberen in de 2de Divisie. Afgelopen vrijdag stond onze eerste wedstrijd op het programma en speelden we thuis tegen Dubbel Trubbel 1.

We beginnen met de 701 teamronde met Martijn, Martin, Roy en Edwin. Helaas begonnen we erg zwak aan deze teamronde, maar wisten we toch een voorsprong te creëren en checkte Martin bij de eerste kans op een dubbel (Knock Out 1-0 Dubbel Trubbel 1).

 Dan in de Singles mocht Martijn van den Nobelen beginnen tegen Corné van Tiggelen.
Martijn liet weer een klasse pot zien en wint deze ook vrij simpel met 3-0 (Knock Out 2-0).

In de tweede single maakte Martin de Kok zijn debuut voor Knock Out tegen Tony Voorheyen.
Scorend was Martin erg sterk maar hij had veel moeite met het vinden van de dubbels en dat werd ook meteen gestraft door Tony met een mooie 114 finish.
Martin kon nog 1 leg pakken maar verloor helaas 1-3 (Knock out 2-1).

De 3de single was het de beurt aan Roy Wubben tegen John Luijsterburg.
Roy begint matig aan de partij maar pakt toch een 2-0 voorsprong; helaas na enkele matchpijlen werd het toch 2-2. Gelukkig viel de laatste leg onze kant op en werd het 3-2 (Knock out 3-1).

Edwin Anthonissen mocht de singles afsluiten tegen Kees Raats. Edwin gooide erg sterk en kwam zo erg snel op een 2-0 voorsprong.
Kees Raats gooide nog wel een 180 score in de laatste leg, maar Edwin was heel scherp op zijn dubbels dus won hij redelijk eenvoudig 3-0 (Knock out 4-1).

De eerste koppelpartij winnen Roy Wubben en Martijn van den Nobelen vrij eenvoudig de eerste Tactic (Knockout 5-1). Jamie Nijhoff en Rudy Hinten zijn er inmiddels ingekomen voor Edwin en Martin, helaas misten Jamie en Rudy te veel dubbels om de tweede koppelpartij te winnen (5-2).

In de 3de partij Dubbel-in dubbel-uit wisten Martijn en Roy beide legs in 1 pijl in te gooien en daardoor ook zeer sterk met 2-0 te winnen (6-2). Jamie en Rudy weten in de laatste tactic koppel een goede voorsprong te pakken, maar helaas vallen ze in de helft van de partij stil (6-3).

De laatste teamronde was van onze kant van een goed niveau en dit kon Dubbel Trubbel niet meer bijhouden. Zo sluiten we de eerste competitiewedstrijd af met een mooie 7-3 overwinnning.