OPEN ‘T PLEINTJE OP NAAM VAN ROGER JANSSEN

Zondag 19 Juli hadden we Open ’t Pleintje. Deze startte we eerst om 13:00u met de Koppels en om 15:00u met de Singles. De zaal was open om 12:00u. De eerste mensen stroomde binnen en het niveau was behoorlijk hoog. Er deden 15 koppels mee. Koppels deden we eerst in poules en daarna winnaars- en verliezersronde. Zo hadden we in de verliezersronde een koppel want voor een stunt zorgde, Rene Huijers / Debby van Otterlo stonden in de finale, hun moesten het opnemen tegen Jorik Swartbroek / Stefanie Verstraeten. Helaas lukt het bij Rene en Debby in de finale niet meer. Jorik en Stefanie wonnen de finale overtuigend met 4-0.
In de winnaarsronde hadden we in de halve finale Peter Driessens / Dean de Wulf tegen Bryan de Hoog / Wilco Vermeulen, hier waren Vermeulen / de Hoog te sterk ze wonnen de partij met 5-3. In de andere halve finale was het Roger Janssen / Toon Greebe tegen Mark Oosterhuis / Jaimy van Bavel, hier waren Roger en Toon die de partij overtuigend wisten te winnen met 5-1. De finale werd dus De Hoog / Vermeulen tegen Janssen / Greebe, deze werd gewonnen door Janssen / Greebe.

Om 15:00u startte we met het single toernooi. Er deden 36 deelnemers mee, we speelden eerst in poules en daarna winnaars- en verliezersronde. Er waren best wel verrassingen in de verliezersonde, zo stond een Carlo Verholen, Anthony Vriens, Jaimy van Bavel en Stef Macare in de verliezersronde. Zo was de finale in de verliezersronde ook Stef Macare tegen Jaimy van Bavel. Na een spannende finale werd deze gewonnen door Jaimy van Bavel.
In de winnaarsronde zagen we bij de laatste 16 ook al wat verrassingen, zo verloor Toon Greebe van Marjolein Noijens. Marjolein haalde uiteindelijk de halve finale, waarmee ze dus ook beste dame werd. In de finale was het Roger Janssen die het op nam tegen Bryan de Hoog. Na een mooie finale werd Open ’t Pleintje Single 2015 gewonnen door Roger Janssen.

De hoogste Finish was voor Dean de Wulf met 145.
Beste Dame was Marjolein Noijens.

Hieronder de uitslagen van de winnaars- en verliezersronde vanaf de kwartfinales.

Verliezersronde:
kwartfinale:
Stef Macare – Axel Swartbroek         3-0
Rene Brands – Willem v/d Putten    3-0
Adrie Smans – Georde van Hassel    3-0
Jaimy van Bavel – Ronny Hanssens 3-0

Halve finale:
Stef Macare – Rene Brands                 3-0
Jaimy van Bavel – Adrie Smans         3-2

Finale:
Jaimy van Bavel – Stef Macare           4-3

Winnaarsronde:
Kwartfinale:
Roger Janssen – Johan de Tree          4-2
Marjolein Noijens – Arnold van Riet 4-3
Bryan de Hoog – Paul Vreugdenhil    4-0
Mark Oosterhuis – Jorik Swartbroek 4-3

Halve finale:
Roger Janssen – Marjolein Noijens     5-2
Bryan de Hoog – Mark Oosterhuis      5-3

Finale:
Roger Janssen – Bryan de Hoog          5-3

Verder wil ik alle deelnemers hartelijk danken voor hun deelname en voor de gezellige dag.