RUIME OVERWINNING GET LUCKY OP DIS 4 FUN!

Afgelopen maandag de eerste uitwedstrijd van Get Lucky dit seizoen! In Biljartcentrum De Distel in Roosendaal is dartteam Dis 4 Fun de tegenstander vanavond. Net als DVW 1 kwam ook Dis 4 Fun afgelopen seizoen nog uit in de Eerste Divisie en zijn, net als DVW 1 op uitnodiging van de RDF, ook een treetje hoger gaan darten. Mede door een hele positieve instelling en wetende dat ze het dit seizoen (waarschijnlijk) heel lastig gaan krijgen wilde ook zij deze ervaring niet missen.

Dis 4 Fun wint zelf de toss en mag de 1001-teamronde aanvangen. Beide teams starten heel beroerd met veel lage scores, tot aan de driehonderd punten gaat het gelijk op, dan weet Get Lucky eindelijk een kleine versnelling te vinden en pakt de eerste teamronde (0-1).

Bij afwezigheid van Wilco Vermeulen start Dennie de Jong meestal als eerste en ditmaal mag hij het opnemen tegen Jack de Pijper. Al snel is merkbaar dat het niveauverschil te groot is en wint Dennie dan ook vrij eenvoudig zijn partij met 0-3 (0-2). Corné van Mastrigt speelt in de tweede singlepartij tegen de uit België afkomstige Jean Merckx, Jean kan wel een aardig potje darten krijgt ook kleine kansjes maar kan niet voorkomen dat ook Corné de partij met 0-3 wint (0-3). Ook de twee laatste singlepartijen van Vincent Oomen tegen Marcel den Braber en van Eddie van Ginneken tegen Paul Vreugdenhil gaan met 0-3 naar Get Lucky (0-5).

Bij Dis 4 Fun wordt er een wissel doorgevoerd en brengen ze René van de Schoor voor Jack de Pijper. Direct in de eerste koppel blijkt dat René ook een behoorlijk pijltje kan gooien samen met Jean nemen zij het op tegen Dennie en Corné. Tot aan de koppels had Get Lucky nog geen leg afgestaan maar daar kwam verandering in, René en Jean weten in deze koppel toch een leg te pakken de winst gaat echter naar Dennie en Corné 1-3 (0-6). Dennie en Corné winnen met 0-3 van Vincent en Eddie ook hun tweede koppelpartij (0-7). Ook Marcel en Paul weten Vincent en Eddie met 0-3 te kloppen (0-8). In de laatste koppelpartij wil het bij Marcel en Paul ineens niet vallen en komen ze terecht tegen René en Jean met 2-0 achter, in de derde leg is daar ineens toch een ommezwaai nu begint ineens alles weer wel te vallen, met hoge school darts waaronder tweemaal een 180-er van Paul weten ze de stand gelijk te trekken 2-2, ook in de beslissende leg gaan Marcel en Paul als een komeet van start en kunnen René en Jean maar ternauwernood aanhaken, mede door het missen van de dubbel maar ook het goede spel van René en Jean capituleren Marcel en Paul alsnog en zo pakken René en Jean met 3-2 het eerste punt voor Dis 4 Fun (1-8).

De laatste tac-tics teamronde is voor Get Lucky weer een formaliteit en wordt de eindstand tegen dit sportieve en vooral positieve dartteam Dis 4 Fun op 1-9 bepaald.

Eindstand: Dis 4 Fun – Get Lucky 1-9 (Get Lucky twee maal 180-score)

Bron: www.johnne.nl