SUPERLEAGUE TEAM ‘T PLEINTJE PAKT WINST IN DORDRECHT!

ndb logoZaterdag 1 oktober stond de eerste superleague wedstrijd voor het nieuwe seizoen op de agenda. ’t Pleintje moest uit tegen de Walrus in Dordrecht.

We begonnen zoals gewoonlijk met de Round Robin, Brian beet de spits af en won de leg. Daarna kwamen Wilco, Dean en Corne gooide scorend goed, alleen de dubbel wilder er niet in, alles op het ijzer. Dus stonden we zo 3-1 achter. Toen ging bij iedereen de knop om en volle focus, zo kwamen we snel 3-7 voor, uiteindelijke wonnen we de Round Robin met 6-9 (0-1)

1ste single was Leen van Welie tegen Wilco Vermeulen, hier gooide Wilco goed en gooide zo ook de nodigde 180ers. Hij won de partij met 1-4 (0-2)
2de single was Wesley Plaisier – Corne van Mastrigt. De eerste leg liep goed bij Corne en won deze, daarna leek of corne ’t helemaal kwijt was en verloor met 4-1 (1-2)
3e single Mike van Duivenbode tegen Brian Raman, Brian stond zeer snel met 2-0 achter. Mike gooide 2 strakke legs. Brian liet zich niet uit ’t veld slaan en liet ook zien wat hij kon en won met 2-4 (1-3)
4e single Freddy de Geus tegen Dean de Wulf, Dean was constant in de single en goed op de finishes. Won  de partij overtuigend met 0-4 (1-4)

De eerste twee koppels gingen hard tegen hard en zo doende ook gelijk op. Beide koppels werden gewonnen door het pleintje. (1-6)
de laatste 2 koppels werden helaas verloren (3-6)

Solo Mike van Duivenbode tegen Jill Desmedt, Mike moest deze wedstrijd alles op alles zetten om te voorkomen dat hij zou verliezen. Hij was scorend zeer goed, maar het mooie was Jill deed gewoon mee en zorgde dat ze toch telkens op een finish stond. Helaas verloor ze de partij met 4-0 (4-6)

Toch super trots op het team de eerste wedstrijd is met winst afgesloten en veel gezelligheid.