TRIPLE SIXTIES GAAT KNOCK OUT!

knock outkopieNa een goede eerste overwinning vorige week, mogen we vandaag aan onze 2de competitiewedstrijd beginnen. We mogen het opnemen tegen Triple Sixties die hun eerste competitiewedstrijd ook netjes met 7-3 hebben gewonnen.

We beginnen de 701 teamronde met Martijn, Jamie, Edwin en Rudy. Net zoals in de eerste wedstrijd beginnen we heel slecht aan deze teamronde, maar weten we de dubbel eerder te raken dan onze tegenstander( Knockout 1-0 )

In de eerste single mag Martijn van den Nobelen het opnemen tegen Michael Beerthuis.
Martijn gaat als een speer van start en met heel goed spel 2-0 voor komt. Michael die in de eerste 2 legs geen kans op de dubbels krijgt weet de triples ineens te vinden en komt zo terug op 2-2. De laatste leg is erg sterk van Martijn en wint zo toch in een goede wedstrijd (Knockout 2-0).

Jamie Nijhof mag beginnen aan de 2de single. Jamie, die de laatste tijd wat minder in vorm is, laat vandaag zien dat hij het nog niet verleerd is. In een spannende partij tegen Henry Beerthuis weet Jamie 2-2 te maken. In de laatste leg zet Henry zich met een 100 score op een dubbel, maar weet Jamie voor zijn neus 76 te finishen (Knockout 3-0).

Edwin Anthonissen, die nooit last heeft van zenuwen, mag het in de 3de partij opnemen tegen Perry Valentijn. Edwin die niet tevreden is met zijn spel wint toch vrij eenvoudig met 3-0 (Knockout 4-0).

In de laatste single is het de beurt aan Rudy Hinten. Rudy die goed staat te scoren, had veel moeite met de dubbels en verliest daarom van Christian Zweere met 3-1 (Knockout 4-1).

Inmiddels is Roy Wubben erin gekomen voor Rudy en begint samen met Martijn aan de eerste tactics. Martijn en Roy laten zien dat ze echt wel een pijltje kunnen gooien en winnen vrij eenvoudig (Knockout 5-1). Edwin en Jamie willen het graag spannend houden, maar winnen wel hun eerste koppel met 2-1 (Knockout 6-1). Martijn en Roy winnen ook de 3de koppel (Knockout 7-1). In de laatste tactic koppel willen Edwin en Jamie het nog spannender maken. Triple Sixites heeft nog één bull nodig om te winnen, maar verzuimen deze te raken en zo winnen Jamie en Edwin (Knockout 8-1).

De laatste 701 teamronde gaat van start en we gooien helemaal niks meer. Gelukkig weet Martijn wel alleen maar goede scores te raken en ook de dubbel te gooien (Knockout 9-1).

Zo hebben we na 2 wedstrijden 16 punten en niks te klagen.