VERMEULEN WINT JUBILEUM TOERNOOI DARTVERENIGING LA PLAZA

16 Juni jl. werd het 20 Jarig Jubileum gevierd van Dartverening La Plaza.
Dit werd gedaan in een toernooi vorm.
Eerst werd er in de middag gestart met een koppel toernooi. Om 14u werd er gestart met 21 koppels, deze speelden eerst poules en daarna winnaars- en verliezersronde. In de Verliezersronde wisten Ad van Laarhoven – Roel Aarden de finale te halen door o.a. te winnen van: Jill Desmedt & Kyenta Ijsewijn en Berry Vermeulen & Jort. Zo wisten ook Tiemen Lateur & Gianni Verkaemer de finale te halen door te winnen van o.a. Jelle Feytel & Marc van Oevelen en Demi Lokers & Stefan de Bruin. De finale werd uiteindelijk gewonnen met 3-1 door Tiemen & Gianni.In de winnaarsronde wisten Dennie de Jong & Jan van der Rassel de finale te halen door o.a. te winnen van: Patrick van Gelder & Stephan D’aes en Wesley Bour & Rowdy Schoremans. Zo wisten ook Steven Ramen & Brian Raman de finale te halen door o.a. te winnen van: Yoeri van Domburg & Peter Groeneweg en Wilco Vermeulen & Rob Adriaansen.
Het was een zeer spannende finale zo stonden Steven & Brian eerst 4-1 voor en wisten Dennie & Jan zich uiteindelijk toch nog terug te knokken tot 4-4. Maar uiteindelijk waren het Steven & Brian die de laatste leg wisten binnen te halen en zo de partij wonnen met 5-4 en het koppeltoernooi op hun naam schreven.

Om 19u startten we met het Single toernooi met 45 deelnemer. Ook werd hier eerst in poules gestart en daarna winnaars- en verliezersronde.
Na de poules hadden we 2 verrassingen in de verliezersronde. Zo belandde Steven Raman en David Elegeert in de verliezersronde.
Uiteindelijk wist Stefan de Bruin de finale te halen in de verliezersronde door o.a. te winnen van: Ad van Laarhoven, Karin Gremmen en Xander Sebrechts.
Ook wist Steven Raman de finale te halen door o.a. te winnen van: Therry Ijsewijn, Berry Vermeulen, Thijs Gremmen en Marc van Oevelen.
De finale werd overtuigend met 4-0 gewonnen door Steven Raman.

In de winnaarsronde waren mooie partijen.
Maar uiteindelijk wist Rowdy Schoremans de finale te halen door o.a. te winnen van: Rob Adriaansen, Mike de Decker, Jan v/d Rassel en Wesley Bour.
Ook wist Wilco Vermeulen de finale te halen door o.a. te winnen van: Corne van Mastrigt, Patrick van Gelder en Martin Kersbeeck.
In de finale wist Wilco te winnen met 6-4 en zo schreef hij het Jubileum toernooi op zijn naam.

Alle personen die in de prijzen zijn gevallen:
1ste beste dame: Cyrille de Kousemaeker
2e beste dame: Karin Gremmen
3e beste dames: Femke de Vuyst & Audrey Ijsewijn.

Hoogste finish Winnaarsronde: Corne van Mastrigt 130
Hoogste Finish Verliezersronde: Johan Sels 112

1ste Beste Speler Dartvereniging La Plaza: Wilco Vermeulen
2de Beste Speler Dartvereniging La Plaza: Steven Raman

Verliezersronde:
Laatste 16:
Jeroen van Vugt, Johan Sels, Ad van Laarhoven, Jelle Feytel.
Roel Aarden, Jort, Berry Vermeulen en Demi Lokers.

Laatste 8:
Olaf Knook, Karin Gremmen, Marc van Oevelen en Thijs Gremmen.

Laatste 4:
Xander Sebrechts en Marc van Oevelen.

2e plaats: Stefan de Bruin
1ste plaats: Steven Raman.

Winnaarsronde:
Laatste 16:
Mike de Decker, Pieter Otten, Dennie de Jong, Gary O’hagen.
Ronny Breeman, Corne van Mastrigt, Zyon Raman en Dean de Wulf.

Laatste 8:
Jan v/d Rassel, Brian Raman, Patrick van Gelder en Tieman Lateur.

Laatste 4:
Wesley Bour en Martin Kersbeeck.

2e plaats: Rowdy Schoremans
1ste plaats: Wilco Vermeulen.

Het was een geslaagd Jubileum toernooi. Via deze weg wil ik alle deelnemers en sponsors bedanken voor het mogelijk maken dat we deze dag zo mochten vieren.