WAZZUP SNEL WEER UIT DE GRATIE

Na vier uitwedstrijden op rij nu eindelijk weer eens een thuiswedstrijd! Wazz Up uit Halsteren, met o.a. papa in spé Pascal Hagenaars, is de tegenstander vanavond.

De toss wordt gewonnen door Wazz Up en mogen daardoor de 1001-teamronde beginnen. Gestaag neemt Get Lucky, mede door een 180-er van Mikel van Maastrigt, een voorsprong. Vanaf 106 plots een zeldzaam rekenfoutje van Corné van Mastrigt, die na het gooien van een enkele 20 naar de 17 gaat!! Na zijn tweede pijl in de enkele 17 gemikt te hebben fronste Corné bedenkelijk zijn wenkbrauwen, oeps foutje, en herstelt het met zijn laatste pijl voor Paul Vreugdenhil die daarna de teamronde wel checkt 1-0.

Met maar slechts vier verliespuntjes in de laatste vijf wedstrijden tijd om te waken voor gemakzucht en onderschatting. Na wat peptalk start Dennie de Jong zijn singlepartij tegen Tommy Haast. Dennie start de eerste twee legs scorend ver onder zijn niveau en solliciteert daarmee direct naar een wissel, gelukkig weet Dennie toch een 2-0 voorsprong te pakken en herstelt zich helemaal in derde leg, na twaalf darts blijft dubbel 12 over en wint Dennie met 3-0 de partij (2-0).

Corné van Mastrigt speelt tegen Danny Keislair in de tweede singlepartij. Met o.a. 112-finish weet Corné de partij vrij eenvoudig met 0-3 te winnen en brengt de tussenstand op 3-0. Ook de daaropvolgende single-partijen van goed gooiende Paul Vreugdenhil tegen Rien Aarts en van Mikel van Maastrigt tegen Pascal Hagenaars gaan beide met 3-0 naar Get Lucky (5-0).

Ondanks zijn goede spel moest Paul Vreugdenhil toch het veld ruimen voor Marcel den Braber, onder luid protest onderging hij toch deze schematische wissel. De eerste drie koppelpartijen waarvan Dennie-Corné het opnemen tegenTommy-Danny, Marcel-Mikel tegen Tommy-Danny en Marcel-Mikel tegen Rien-Pascal gaan allen met 3-0 naar Get Lucky (8-0). Tot nu toe nog geen leg verloren dus en dan lokt een echte 10-0 maar helaas in de laatste koppel van Dennie-Corné tegen Rien-Pascal wil ondanks twee maal een 180-score de dubbel nu niet vallen en weet Wazz Up optimaal te profiteren en deze koppel met 1-3 te winnen (8-1).

De laatste tac-tics teamronde wordt ook gewonnen door Get Lucky en zorgt voor een vierde 9-1 overwinning op rij.

Eindstand: Get Lucky – Wazz Up 9-1 (Get Lucky zes maal 180-score)

Bron: www.johnne.nl