Wederom dubbele cijfers tegen lampenier DVW 1

Na het gelijke spel tegen The Hangovers, een vrije week en de zeperd tegen De Goldenboys tijd om over te schakelen naar een hogere versnelling! Omdat wij als eerste een vrije week hadden zijn we afgezakt naar de derde plaats en lijkt er een behoorlijk gat te zitten tussen The Firestarters en The Hangovers! Niets is minder waar want wij hebben immers een wedstrijd minder gespeeld. Volgende week kunnen The Hangovers, bij een goed resultaat, de koppositie overnemen van The Firestarters omdat die dan vrij zijn, en kunnen wij mooi aansluiten. De week daarop zijn The Hangovers weer vrij en zal alles nog dichter op elkaar kruipen en zal het ongemeen spannend worden in de Eredivisie. De laatste competitiewedstrijd van Get Lucky dit seizoen is thuis tegen The Firestarters want natuurlijk voor een mooie climax kan zorgen…

Gisterenavond in Café Boulevard te Hoogerheide de return tegen rode lantaarndrager DVW 1. De toss wordt door DVW gewonnen en mogen de teamronde starten. Net als in de thuiswedstrijd is al vrij snel het niveauverschil zichtbaar en gaat de teamronde, ondanks dat DVW nog aardig dichtbij komt, naar Get Lucky (0-1).

Dennie de Jong trapt de singlepartijen af tegen Ronald van Oers. De eerste twee legs gaan moeizaam bij Dennie en kan hij de triple maar amper vinden maar weet wel de partij met 0-3 te winnen (0-2). Daarna is het de beurt aan Corné van Mastrigt die het opneemt tegen Wesley Hendrick, op papier een lastige want Wesley liet in de thuiswedstrijd een aardige indruk achter. Corné komt echter niet in de problemen en wint de partij soeverein met 0-3 (0-3). Ook Marcel de Braber weet met dezelfde cijfers Bas Verhage te verslaan. (0-4). De laatste singlepartij is voor Mikel van Maastrigt, hij neemt het op tegen Kevin Somers en ook deze partij gaat met 0-3 naar Get Lucky (0-5).

In de eerste koppelpartij van Dennie en Corné tegen Ronald en Wesley weet DVW dan eindelijk een leg te pakken maar daar bleef het dan voor hun helaas ook bij want de partij gaat met 1-3 naar Get Lucky (0-6). Ook de tweede koppelpartij van Dennie en Corné tegen Bas en Kevin wordt met 0-3 in winst omgezet (0-7). Marcel en Mikel kloppen achtereenvolgens Bas en Kevin met 1-3 en Ronald en Wesley met 1-3 en brengen de tussenstand op 0-9.

Ook in de laatste tac-tics teamronde kunnen de mannen van DVW het niveau niet bijbenen en sluit Get Lucky deze wedstrijd wederom met dubbele cijfers af (0-10).

Eindstand: DVW 1 – Get Lucky 0-10 (Get Lucky twee maal 180-score)