WEEKEND START TEGEN JANSEN & JANSENS 2

Dartteam Get LuckyWe zijn inmiddels belandt in speelweek elf, tijd voor het Jansen & Jansens weekend! Gisterenavond speelde we thuis tegen Jansen & Jansens 2 en over drie dagen mogen we uit naar Jansen & Jansens 1 in het gelijknamige café in Roosendaal.

We starten zoals gebruikelijk de 1001-teamronde die, na het winnen van de toss, begonnen mag worden door Jansen & Jansens. Na een trage start weet Get Lucky deze partij toch vrij gemakkelijk winnend af te sluiten (1-0).

Wilco Vermeulen start de single-partijen tegen Martin Dolphijn. De eerste legs gaan wat stroef voor Wilco maar vanaf de vierde leg begint het weer als van ouds te vallen en sluit hij dan ook gelijk de partij af met een 14-darter en een 3-1 winst (2-0). Corné van Mastrigt neem het vervolgens op tegen Anton van Fessem, de goed dartende Anton weet het Corné behoorlijk lastig te maken en zorgt ervoor dat een vijfde leg de beslissing moet brengen. Echter brengt de ervaring hierin de doorslag en wint Corné dan ook met 3-2 de partij (3-0). Marcel den Braber neemt het op tegen Eric Nootenboom en staat weer als vanouds te gooien. Marcel die al een 180-score had laten noteren, produceerde in de derde leg nog maar eens een paar dikke 100+ scores, hij start met 140-55-137-137 en wint dan ook met 3-0 overtuigend de partij (4-0). Paul Vreugdenhil speelt in de laatste single-partij tegen Johan Malipaard, ook Johan laat zien dat hij dartspelletje goed beheerst, en pakt dan ook het eerste punt voor Jansen & Jansens door Paul met 2-3 te kloppen (4-1).

Als we naar de stand kijken dan staat Jansen & Jansens 2 op een negende plek, maar als je de tegenstand vanavond zie dan zou je denken dat ze veel te laag staan! Of zou dat komen omdat ze tegen de regerend kampioen zoiets hebben van “alles te winnen en niks te verliezen” en dat ze daardoor vrijuit kunnen darten?

De eerste koppel-partij tegen Martin en Anton wordt met 3-0 soeverein door Wilco en Corné gewonnen (5-1). Dat Jansen & Jansens goed staan te darten blijkt ook in de tweede koppel-partij, Martin en Anton weten met 2-3 van Marcel en Paul te winnen en pakken hun tweede punt (5-2). Ook de derde koppel-partij gaat naar Jansen & Jansens want ook Eric en Johan weten Marcel en Paul met 1-3 te verslaan (5-3). Erik en Johan gaan vervolgens in de laatste koppel vrolijk verder en pakken tegen Wilco en Corné met hoge school darts zelfs de eerste leg met een mooie dubbele bull finish voor een 12-darter (140-140-140-81). Gelukkig weten Wilco en Corné een tandje bij te schakelen en winnen dan toch met 3-1 de partij (6-3). De laatste tac-tics teamronde gaat ook naar Get Lucky en zorgt voor een 7-3 eindstand