WILCO VERMEULEN PAKT 5 JAAR OP RIJ BONUSTOERNOOI LA PLAZA MASTERS

We starten het bonustoernooi met 31 deelnemers. De nummers 1 t/m 8 waren poule hoofd. Na de poules, was er 1 hele grote verrassing, Mattijs v/d Steenhoven stond in de verliezersronde. In de verliezersronde was er 1 hele spannende partij bij de laatste 16, dit was De Arend tegen Anja Heeren. Deze partij liep gelijk op tot 2-2 en werd dus echt beslist op de laatste leg, deze werd gewonnen door Anja en ging zij door naar de Laatste 8. De andere partijen in de verliezersronde waren allemaal vol overtuiging gewonnen. In de halve finale was het Mattijs v/d steenhoven tegen Toon van Peer, hier won Mattijs. In de andere halve finale was het Jack veeke tegen Desmond Vriens, hier won Desmond. In de winnaarsronde waren bij de laatste 16 al mooie partijen. Zo speelde een Anthony Vriens tegen Carlo Verholen, hier eindigde voor Anthony dus het toernooi. Ronny Breeman moest gelijk bij de laatste 16 tegen zijn maat Marc Cloots, hier won Marc de partij. Dennie de Jong moest gelijk bij de laatste 16 tegen Ed Tilleman. Helaas hield hier het toernooi voor Ed op. Maar Ed komt later in het toernooi nog terug, maar dan in een andere functie. Bij de laatste 8 was Rien Aarts die goed op weg was om voor een stunt te zorgen. Hij stond super te gooien tegen Wilco Vermeulen, maar helaas lieten op het laatst zijn triples en dubbels hem in de steek.

Eenmaal aangekomen bij de finale van de verliezersronde en de halve finales van de winnaarsronde. Deze partijen worden allemaal op het podium gespeeld. Iedereen had zijn eigen opkomst nummer en zorgde Arnold van Riet voor de lichteffecten. Ook hadden we deze avond nog iets extra’s zo hadden we twee Walk On Girls geregeld, Monique Agterdenbos en Joy Jacobs en Ed Tilleman deed alle wedstrijden Master callen.

De eerste halve finale ging tussen Wilco Vermeulen en Dylan van Beers, Wilco vermeulen won deze partij vrij makkelijk. Maar heel veel respect voor Dylan, want er is natuurlijk veel op deze jongen afgekomen, op het podium gooien, eigen opkomst nummer, walk on girl die met hem mee liep. Toch heeft Dylan zichzelf laten zien op het podium en natuurlijk weer een hele ervaring erbij.

De tweede halve finale ging tussen Corne van Mastrigt en Dennie de Jong, deze twee mannen waren beiden zo onder de indruk van de walk on girls die hun naar de baan deden begeleiden, dat ze eenmaal bij de baan aankomen, netjes tussen de dames gingen staan. Maar na korte duur kwamen ze er zelf achter dat het wel de bedoeling was dat hun ging gooien. Deze twee mannen maakte er in het begin een spannende partij van. Deze partij ging gelijk op, maar op het laatst zette Dennie nog een stapje harder. Dennie won de halve finale met 5-3 van Corne, en plaatste zichzelf voor de finale.

De finale van de verliezersronde ging tussen Desmond Vriens en Mattijs v/d Steenhoven. Deze partij was heel snel afgelopen bij Desmond viel het niet meer zoals hij wilde en Mattijs was in goeden doen en gooide goed zijn punten en dubbels. Mattijs won de finale met 4-0. Desmond had ook zijn doel al bereikt, hij zei ben super trots op mezelf ben nog nooit zo ver gekomen en ja zoveel geld heb ik ook nog nooit gewonnen, dus mijn dag kan niet meer stuk. En de slagroom op de taart was natuurlijk dat hij zich kon laten begeleiden door zijn eigen meisje naar het podiumbaan.

De finale van de winnaarsronde ging tussen Wilco Vermeulen en Dennie de Jong. Deze partij was geen hoogstaand niveau. Af en toe eens een hoge score tussendoor. Maar er werden weinig triples gegooid. Het was echt een partij van wie gooit als eerste de dubbels. Helaas vielen deze bij Dennie niet zoals hij wilde en won Wilco met 5-2 de Finale. Dit betekende dat Wilco voor 7 jaar achtereen Kampioen is geworden van de algehele Ranking en nu voor 5 jaar op rij het bonustoernooi heeft gewonnen.

Ik wil alle spelers die deel hebben genomen bedanken voor jullie aanwezigheid, gezelligheid en sportiviteit. Zo wil ik ook de Walk on Girls, Monique Agterdenbos en Joy Jacobs bedanken. Ed Tilleman bedankt voor het Master- Callen. Arnold van Riet bedankt voor de lichteffecten en om alles tijden de podiumwedstrijden aan elkaar te praten. En onze prater Ad van Laarhoven bedankt voor de Prijsuitreiking.

Onze volgende La Plaza Masters is op 25 Juli 2015.

Uitslagen: Halve finale verliezersronde:
Mattijs v/d Steenhoven – Toon van Peer            3-0
Desmond Vriens – Jack Veeke                              3-1

Finale verliezersronde:
Mattijs v/d steenhoven – Desmond Vriens        4-0

 

Halve finale Winnaarsronde:
Wilco Vermeulen – Dylan van Beers                      5-1
Dennie de Jong – Corne van Mastrigt                   5-3

Finale winnaarsronde:
Wilco Vermeulen – Dennie de Jong                       5-2

De hoogste finish deze avond was voor Mattijs v/d Steenhoven met 146.

Eindstand Algehele Ranking TOP 8:
1. Wilco Vermeulen
2. Berry van Peer
3. Corne van Mastrigt
4. Dennie de Jong
5. Ed Mastbergen
6. Ed Tilleman
7. Pascal Hagenaars
8. Marc Cloots
Beste Dame: Samantha de Jong.